Ι.Μ. Ρεθύμνης: Πανήγυρις Ι.Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος στο Πάνορμο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ι.Μ. Ρεθύμνης: Την Πέμπτη 25η Μαΐου 2017, κατά την οποία η Εκκλησία μας εόρτασε «την Ανάληψιν του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού», ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναλήψεως του Σωτήρος στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Όπως μας ενημερώνει η Ι.Μ. Ρεθύμνης: «Μαζί με τον Επίσκοπό μας συλλειτούργησαν κληρικοί της Μητροπόλεώς μας, μεταξύ των οποίων ο Παν. Αρχιμ. Πορφύριος Αουάντ, Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χαλέπας Μυλοποτάμου, ο Παν. Αρχιμ. Παρθένιος Καλυβιανάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, ο Αιδεσ. Πρωτ. Ιωάννης Αλεξανδράκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, και ο Αιδεσ. Πρωτ. Δημήτριος Σωπασουδάκης, Πρόεδρος του Ιερατικού Συνδέσμου της Μητροπόλεώς μας. Στην Ιερά Πανήγυρη προσήλθαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πανόρμου.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Αργολίδος: Ομιλία του Ιερέα π. Στέφανου Αναγνωστόπουλου

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας τον καλό Εφημέριο της Ενορίας, π. Ηλία Κοτζαμπασάκη».