Η Εθνική ομάδα στίβου της Ελλάδας στο Φανάρι

Loading...


Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου και αρχή του Τριωδίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε στην Θ. Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.

Εκκλησιάστηκε η Εθνική Ομάδα Στίβου της Ελλάδας και στο τέλος ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχτηκε με χαρά τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου, τα οποία έλαβαν μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες κλειστού, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη.

«Να τιμάτε το Γένος μας» τους είπε, φανερά συγκινημένος, βλέποντας τα νέα παιδιά της Ελλάδας να βρίσκονται στην καρδιά της Ορθοδοξίας. «Να έχετε πάντα επιτυχίες, να προσπαθείτε και να έχετε πίστη», είπε στα μέλη της Ελληνικής αποστολής. Η αποστολή στην Κωνσταντινούπολη ήταν μία από τις καλύτερες που έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Ο αρχηγός της Παναγιώτης Δημάκος, αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, δήλωσε πως «όλα πήγαν καλά» και είπε, επίσης, ότι «ήθελαν τα παιδιά πάρα πολύ να πάμε και στο Πατριαρχείο και αμέσως ο Πατριάρχης δέχθηκε να μας συναντήσει».

«Οι αθλητές και αθλήτριες, αλλά και όλα τα μέλη της αποστολής μας συγκινήθηκαν από την επίσκεψη και σίγουρα νιώσαμε όλοι μια γαλήνη και αγάπη στη ψυχή μας», τόνισε.

alt