Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος: Στο Βενιζέλειο παρά την επιθυμία του

Loading...


Ώρες αγωνίας έζησε το βράδυ της Κυριακής κλήρος και λαός στο άκουσμα της είδησης ότι ο εισήχθη εσπευσμένως στο νοσοκομείο εξαιτίας προ .

Τελικά ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης υπεβλήθη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με την υγεία του όχι μόνο να εμπνέει ανησυχία αλλά με τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο από το όπου και μεταφέρθηκε, λίγη ώρα αργότερα να περπατά από το ένα ιατρικό τμήμα στο άλλο σκορπίζοντας χαμόγελα σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και ασθενείς που ανησυχώντας για την υγεία του θέλησαν να μάθουν τί συμβαίνει.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος κατά πληροφορίες θεωρώντας ότι η μικρή περιπέτεια της υγείας του έχει τερματιστεί εκδήλωνε από χθες την επιθυμία να χοροστατήσει σήμερα στην Δοξολογία για τα Εισόδια της Θεοτόκου. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα Δευτέρα, θα αρχίσουν εξετάσεις προκειμένου να αποκλείσουν οι γιατροί σοβαρά νευρολογικά ή καρδιολογικά αίτια. Μιλώντας μάλιστα στο ράδιο 9,84 και την Αγγέλα Δουλγεράκη ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου κ. Τασσόπουλος διευκρίνισε ότι ο αγαπητός Ποιμενάρχης της Κρήτης θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.