Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στο Φανάρι – Η φανέλα με το «1» στον Παναγιώτατο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την προγραμματισμένη επίσκεψη στο Πατριαρχείο πραγματοποίησε χθες η πολυμελής αποστολή της ΑΕΚ, παραμονή της αναμέτρησης με τη Γαλατάσαραϊ, μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κύριος Βαρθολομαίος ασθένησε λόγω του επίπονου ταξιδίου του στην Αθήνα και, παρότι επέστρεψε έγκαιρα, δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών». Τις ευχές του Παναγιωτάτου διαβίβασε στην αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, ο Αρχιμανδρίτης και Μέγας ιεροκήρυκας π.Βησσαρίων.

Τη διοίκηση της ΑΕΚ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Χιώτος, ο οποίος και παρέδωσε αναμνηστική φανέλα της ΑΕΚ με τις υπογραφές προπονητών και παικτών, με τον συμβολικό αριθμό 1 και με τον τίτλο της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, και ασημένιο δίσκο με το έμβλημα της ΑΕΚ.

Ο ο.Βησσαρίων επανέλαβε το διαχρονικό ρητό του Πατριάρχου ότι «η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν πεθαίνει» κι ότι «η φανέλα της ΑΕΚ συγκινεί τους πάντες ανεξάρτητα από οπαδική ταυτότητα, αφού από το 1924 έως και σήμερα οι ιδρυτές της μεταλαμπαδεύουν το φως του Κυρίου κι ό,τι πρεσβεύει η Πόλη ανά τους αιώνες». «Η ΑΕΚ είναι το φως του πολιτισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσευχήθηκαν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και κατόπιν απαθανατίστηκαν με φόντο τον δικέφαλο αετό του Βυζαντίου, ο οποίος «φτερουγίζει» στην πρόσοψή του.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι Ντράγκαν Σάκοτα, Άγγελος Κορωνίος, Νώντας Παπαντωνίου και Ζήσης Σαρικόπουλος, αλλά και οι Γιώργος Χήνας (τιμ μάνατζερ), Θανάσης Αλεξανδράκης (γυμναστής), Ηρακλής Πατσόπουλος (γιατρός), Ευάγγελος Χριστακόπουλος (υπεύθυνος ασφαλείας) και Γιώργος Νικολάου (διευθυντής επικοινωνίας), Γιώργος Σταθόπουλος (φροντιστής), Μάριος Ντολάκου (βοηθός φροντιστή), Χρήστος Βανικιώτης (βοηθός μάνατζερ), Γιάννης Μακρογιαννάκης (φυσιοθεραπευτής), Ριχάρδος Καμπόσος (βοηθός φυσιοθεραπευτή) και Σοφία Κάσκαρη (γραμματεία).

2110aek.jpg
2110aek1.jpg
2110aek2.jpg
2110aek3.jpg
2110aek4.jpg
2110aek5.jpg
2110aek6.jpg
2110aek7.jpg


Ετικέτες