Χριστουγεννιάτικες δωροαγορές Μητροπόλεων και ναών για καλό σκοπό

Loading...


Η «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας που έχει ξεκινήσει από την Κυριακή θα διαρκέσει έως 8 Δεκεμβρίου.

Ο Σκοπός της προσπάθειας  είναι να ενισχυθεί το Ενοριακό αλλά και το Γενικό Φιλόπτωχο ταμείο της Μητροπόλεώς, αφού για απόδειξη θα λαμβάνονται κουπόνια του Εράνου Αγάπης.

Όσοι επισκεφτούν την Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα βρουν στολίδια, κεριά, δώρα, διακοσμητικά, χειροποίητα και παραδοσιακά γλυκά, λευκά είδη, παιχνίδια, κάρτες, βιβλία, παιχνίδια όλα προσφορά Ενοριτών μας.

  Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης Ενοριακής Αγοράς θα είναι:
Παρασκευή 6/12 το απόγευμα 5.30 μ.μ. με 7.00 μ.μ.
Σάββατο 7/12 από τις 9.30 π.μ. έως 1.00 μ.μ.
και τη Κυριακή 8/12 τελευταία μέρα της Αγοράς, μετά τη Θ. Λειτουργία,  από τις 10.30 π.μ. έως 12.00 μ.μ. οι κυρίες της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης του Ναού μας, θα παραθέσουν τσάι, καφέ, νηστίσιμα βουτήματα και γλυκίσματα, με συμβολική είσοδο 5 ευρώ και θα υπάρχει επίσης επίκαιρη ομιλία  και πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα. Προσκλήσεις υπάρχουν στην είσοδο του Ναού μας από τις κυρίες της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης.

Χαλκίδα

Ο Διευθυντής και οι τρόφιμοι του του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιερά Μητροπόλεως Χαλκίδος  «Ο Όσιος Ιωάννης Ο Ρώσσος» σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Εορτή & το Bazaar που διοργανώνουν την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 & ώρα 6:00 μ.μ.
Σας περιμένουμε στο χώρο του Γηροκομείου:

Τέρμα Βαλσαμά  ●  Καμάρες  ●  Τηλ.: 22210 75926

● Από τις 11:00 το πρωί θα λειτουργεί το Βαzaar όπου θα έχετε την ευκαιρία μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα να διαλέξετε όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα & στολίδια και πολλά τοπικά προϊόντα.

● Στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί

“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ”. Συμμετέχουν:

Το Ωδείο Μαρσύας ● Το μουσικό σχήμα με τους: Αντώνη Δρακονάκη, Λευτέρη Κατσαντώνη, Σοφία Αμπελιώτη, Χριστόδουλο Μετοχιάτη, Μαρία Παππά και η χορωδία του 4ου ΚΑΠΗ που θα τραγουδήσουν τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Την εορτή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος.

Φιλοπάππου

Τέλος από χθες έχει ξεκινήσει η δωρέκθεση του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Φιλοππάπου

1