Τρόφιμα για Μητροπόλεις της Μακεδονίας συγκεντρώνει ο ΠΑΟΚ

Loading...


Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης έκανε γνωστό ότι η Ημέρα ΠΑΟΚ, με την οποία θα γιορταστούν τα 91α γενέθλια της ομάδας, θα εορταστεί με εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις 2 Απριλίου ανήμερα του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Ο ΠΑΟΚ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 91 χρόνων από την ίδρυση του και αντιλαμβανόμενος το ρόλο του στην κοινωνία , σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο, αποφασίζει στα πλαίσια του εορτασμού της ιστορικής επετείου του να τιμήσει την ιστορία του προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Γι’ αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την ΠΑΕ , την ΚΑΕ και το ΤΑΠ , και υπό την αιγίδα των ΙΕΡΩΝ Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά θα συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των που διατηρούν οι παραπάνω .

Με κεντρικό σύνθημα «Ο γιορτάζει και προσφέρει» απευθυνόμαστε στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ καλώντας τον να συμμετέχει σ΄αυτή τη προσπάθεια προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Διαβάστε εδώ:  Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο πλευρό 1.036 οικογενειών στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο (ΦΩΤΟ)

Απευθυνόμαστε ακόμα, στον επαγγελματικό κόσμο, τους χορηγούς του Συλλόγου, σε κάθε εταιρεία και επιχείρηση η οποία επιθυμεί να συμμετέχει συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ.

Η συγκέντρωση των θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 02 Απριλίου από τις 09.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΛAΡΙΣΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310 988.000, ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Σ. ΠΑΟΚ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ”

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr