Θεολογική ΑΠΘ: Κάλεσμα του κοσμήτωρ Γιάγκου στους φοιτητές του

Loading...


Ο ευχαριστεί, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του, όλους τους φοιτητές και των δυο Τμημάτων της Θεολογικής Σχολής για τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε σχετικά με τις καταστροφές που υπέστη η Σχολή:

«Το ενδιαφέρον όλων των φοιτητών είναι συγκινητικό και συνάμα ελπιδοφόρο, αφού η εθελοντική προσφορά σηματοδοτεί τη διάθεση όλων για γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών ώστε να προχωρήσουμε μπροστά για τη σπουδή και έρευνα στη Θεολογική Επιστήμη.

«Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και σε συνεργασία με τους κ. Προέδρους των δυο Τμημάτων και με τη συμμετοχή όλων, Καθηγητών,Εκπαιδευτικού, Τεχνικού και Διοικητικού Προσωπικού καθώς και Φοιτητών της Σχολής μας θα επανέλθουμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, σε μια ομαλότερη ακαδημαϊκή, εκπαιδευτική και διοικητική λειτουργία των Τμημάτων.

«Σε κάθε περίπτωση η εθελοντική προσφορά των φοιτητών είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτη αλλά και συνάμα επιβραβεύεται, ως δείγμα ακαδημαϊκού ήθους και πολιτισμού.

«Οι κ. Πρόεδροι των δυο Τμημάτων της Σχολής θα συναντηθούν με τους φοιτητές που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συνδράμουν εθελοντικά στην αποκατάσταση των ζημιών, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 09.30 το πρωί στο χώρο έξω από την Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής».

Διαβάστε ΕΔΩ την επίσημη ανακοίνωσηtilegrafima.gr