Σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος άγει τα ονομαστήριά του – Δείτε LIVE την Θεία Λειτουργία από το Μήλεσι

Loading...


Σήμερα, ημέρα μνήμης του Οσίου Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου, άγει τα ονομαστήριά του σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’. Με την συμμετοχή Αρχιερέων, Ιερέων, Μοναχών, Μοναζουσών και κόσμου ξεκίνησε ο Όρθρος της Εορτής του Αγίου Ιερωνύμου όπου άγει τα σεπτά ονομαστήρια του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος.

Συγκεκριμένα έως αυτής της ώρας που τελείται η Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι, για να τιμήσουν τον Μακαριώτατο προσήλθαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μεγάρων κ. Κωνσταντίνος, Πατρών κ. Χρυσόστομος, Νικαίας κ. Αλέξιος, Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, Μάνης κ. Χρυσόστομος, Περιστερίου κ.Κλήμης κα.

Επίσης παρευρίσκονται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ευρίπου κ. Χρυσόστομος και Θεσπιών κ. Συμεών. Τον Ιεροψαλτικό Χορό τον πλαισιώνουν οι Μοναχές της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Μαζαρακίου. Επίσης έχουν προσέλθει αρκετοί Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Ιερών Μητροπόλεων, αλλά και πλήθος κόσμου.

Παρακολουθήστε ζωντανά τη θεία λειτουργία.tilegrafima.gr