Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη Ιερέας στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Loading...


Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο σοβαρό το οποίο σημειώθηκε έγινε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στο δρόμο προς Μοσχοχώρι, στην αερογέφυρα λίγο μετά το ΤΕΙ .

Τα δυο οχήματα κινούταν στην ίδια κατεύθυνση προς Μοσχοχώρι. Το ISUZU της ΔΕΔΔΗΕ, στο οποίο επέβαιναν δυο τεχνικοί, προπορευόταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, μόλις πέρασε την αερογέφυρα ο 53χρονος οδηγός του ISUZU έκοψε ταχύτητα και έβγαλε φλας για να στρίψει αριστερά.

Όμως ο 79χρονος , που ακολουθούσε με ένα Daihatsu Terios, δεν κατάλαβε ότι το προπορευόμενο όχημα ήθελε να στρίψει αριστερά και επιχείρησε προσπέραση, με αποτέλεσμα να το εμβολίσει και να το ανατρέψει.

Οι δυο τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ, οδηγός και συνοδηγός, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Διαβάστε εδώ:  Αθώος δηλώνει ο Ιερέας για τη δολοφονία δύο σκυλιών

Στο νοσοκομείο επίσης διακομίστηκαν ο 79χρονος από την Καλοσκοπή Φωκίδας, η κόρη του που ήταν στη θέση του συνοδηγού, καθώς επίσης και η παπαδιά που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

«Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα…», είπε διερχόμενος οδηγός, που βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή. Η τροχαία διενεργεί προανακριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.