Νέος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ: «Ο Κύριος είναι μαζί σου, όπου και να πας»

Loading...


Με χωρίο από την Αγία Γραφή, και συγκεκριμένα από την Παλαιά Διαθήκη και τον Ιησού του Ναυή (και όχι τον Ησαΐα όπως εσφαλμένα έγραψαν όλα τα ΜΜΕ), ο Πέντρο Βίτορ, νέος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτησή του ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου συνεργασίας με την ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου (12/08), ο Βραζιλιάνος εξτρέμ χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή, δηλώνοντας παράλληλα τη βαθιά πίστη του στο Θεό και ευχαριστώντας Τον για την τιμή που του έκανε.

Το χωρίο είναι το εξής: «ἰδοὺ ἐντέταλμαί σοι· ἴσχυε καὶ ἀνδρίζου, μὴ δειλιάσῃς, μηδὲ φοβηθῇς, ὅτι μετὰ σοῦ Κύριος ὁ Θεός σου εἰς πάντα, οὗ ἐὰν πορεύῃ» (Ιησούς του Ναυή 1, 9). Σε μετάφραση στην νέα ελληνική:

«Σε έχω διατάξει: Να είσαι δυνατός και ανδρείος, να μην δειλιάσεις, ούτε να φοβηθείς, επειδή ο Κύριος ο Θεός σου είναι μαζί σου σε όλα, όπου και να πας». Τα λόγια αυτά απεύθυνε ο Θεός στον Ιησού του Ναυή, όταν τον έχρισε διάδοχο του Μωυσή στην καθοδήγηση του ισραηλιτικού λαού προς την γη της επαγγελίας, μετά τον θάνατο του πρώτου.

Και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκλεισε το μήνυμά του ως εξής: «Ευχαριστώ τον Θεό που, παρότι είμαι κι εγώ αμαρτωλός, με τιμά με σπουδαίο τρόπο και μου χαρίζει σπουδαίες επιτυχίες».tilegrafima.gr