ΚΕΑ 2017: Εγκρίθηκαν 41.304 αιτήσεις – Ολα τα τελευταία νέα

Loading...


Μία εβδομάδα μετά την έναρξη του προγράμματος του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης () έχουν εγκριθεί, μέχρι σήμερα στις 16.00, 41.304 και απορρίφθηκαν 4.418.

Αυτό έκανε γνωστό το Υπουργείο Εργασίας που στη σχετική ανακοίνωση λέει: «Από τις εγκεκριμένες αιτήσεις 61,5% υποβλήθηκαν από τους δικαιούχους ηλεκτρονικά από το σπίτι, 23,2% υποβλήθηκαν σε Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και 15,3% στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων. Ο συνολικός αριθμός των ωφελουμένων με βάση τις εγκεκριμένες αιτήσεις ανέρχεται σε 84.704.

Δυστυχώς, τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής υπήρξαν ορισμένα τεχνικά προβλήματα, αναμενόμενα, όμως, σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα τέτοιων διαστάσεων.

Διαβάστε εδώ:  ΚΕΑ- keaprogram 2017: Όλες οι τελευταίες ειδήσεις τώρα

Τώρα πια το σύστημα ανταποκρίνεται απολύτως ικανοποιητικά, κι έτσι οι συμπολίτες μας μπορούν απρόσκοπτα να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ μέχρι χθες, σε μία εβδομάδα, είχαν εγκριθεί 25.000 αιτήσεις, σήμερα, σε μία μόνο ημέρα, εγκρίθηκαν 16.000.

Ζητάμε από τους συμπολίτες μας να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με ηρεμία και με τη βεβαιότητα ότι το Υπουργείο θα λάβει τα αναγκαία μέτρα, ώστε όσοι δικαιούνται πληρωμή ΚΕΑ για τον μήνα Φεβρουάριο και έχουν υποβάλει αίτηση να την λάβουν».