Κατάσχεσαν κυνηγετική καραμπίνα από Ιερέα – Επιστολή προς τη Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης

Loading...


Ο παπά – Δημήτριος του Άγιου Γεώργιου Κατσιφαριανών είναι ένας ιερέας που έχει προσφέρει πολλά την περίοδο της κρίσης σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Προχθες, κατασχέθηκε το κυνηγετικό του όπλο, κατ΄εφαρμογή και της απαγόρευσης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας σε σχετική εγκύκλιο του Δ.Ι.Σ. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος έχει εκφράσει επανειλλημμένως την έντονη αντίθεσή του αφού θεωρεί ότι μια τέτοια απαγόρευση προσβάλλει τα δικαιώματα των κληρικών ως ελευθέρων πολιτών, την ιστορία και προσφορά του ιερού κλήρου στους αγώνες του Έθνους ενώ για το ζήτημα έχει εκφραστεί και η πρόθεση του Ι.Σ.Κ.Ε. να προσφύγει εναντίον της εγκυκλίου στο Σ.τ.Ε

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του:

«Σήμερα 28/8/17 οι Δυνάμεις Καταστολής, με εντολή των Νεοταξιτών Επισκόπων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, μου κατέσχεσαν την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχα νόμιμα, χωρίς λόγο, και χωρίς να έχω παραβεί την νομοθεσία περί όπλων και έκρηκτικών.

Σύμφωνα με τους <Αγίους> αυτούς, δεν συνάδει η ιδιότητα του κληρικού, με την όπλοκατοχή, την όπλοχρησία, και το κυνήγι.

Δεν συνάδει λοιπόν η ιδιότητα του κληρικού, με την όπλοκατοχή, την όπλοχρησία, και το κυνήγι. Μήπως Συνάδει η ιδιότητα του Ορθοδόξου κληρικού, με την Παγκοσμιοποίηση – με τον Οικουμενισμό – με την Σιμωνία – η μήπως με την ομοφυλοφιλία;;;;;;;

<Άγιοι> Πατέρες όπως σας έχω ξαναγράψει, σε κάθε Εθνική επέτειο, και σε κάθε εκδήλωση μνήμης πεσόντων, δεν χάνετε την ευκαιρία, για το θεαθήναι, να βρίσκεστε στην πρώτη σειρά των επισήμων, για να τιμήσετε δήθεν και τους κληρικούς, που έπεσαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία στα παιδία των μαχών,, και υπερηφανεύεστε γι’ αυτό.

Σήμερα όμως δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο….

Δυστυχώς τώρα που η Πατρίδα βρίσκετε υπό κατοχή άπό την Νέα Τάξη Πραγμάτων, εσείς και οι πολιτικοί συνεργάτες των κατακτητών, κάνετε τα πάντα για να φυλακίσετε και να φιμώσετε κάθε ελεύθερη συνείδηση και φωνή.

Διαβάστε εδώ:  Ιερέας με 9 παιδιά πέρασε στη Φιλολογία στην Πάτρα

Το μίσος και η προδοσία σας για τους Έλληνες και ότι το Ελληνικό και Ορθόδοξο, συνεχίζετε,

Έτσι, ζηλεύοντας τις απαγορεύσεις όπλοκατοχής των ντόπιων δικτατορικών καθεστώτων και των ξένων κατακτητών της Πατρίδας, άπό το 1821 έως και το 1967, προχωρήσατε σε απαγόρευση της όπλοφορίας – όπλοχρησίας και κυνηγίου για τους κληρικούς όλων των βαθμίδων.

Ξεχάσατε εσείς που αρνείστε να φέρετε τον Τίμιο Σταυρό στο στήθος τους, ότι σε όλους τους Εθνικούς αγώνες, οι παπάδες ήταν μπροστά, με τον Σταυρό στο ‘να χέρι, και το Ντουφέκι στ’ άλλο.

Μας θέλετε εσείς οι οικουμενιστές ψευτοιεράρχες της Έλλαδικής Εκκλησίας, να παραδοθούμε άοπλοι και αμαχητί στα χέρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Εσείς που ελύσατε όλα τα προβλήματα της κοινωνίας, με τις αιρέσεις, τις παραθρησκευτικές οργανώσεις, με το ξεπούλημα της πατρίδας, την φτωχοποίηση, – τις αυτοκτονίες, – τις πτωχεύσεις και το κλείσιμο των επιχειρήσεων, τα συσσίτια, το φεύγα των νέων μας στο εξωτερικό, τις προδοσίες κατά του Έθνους κλπ. και τώρα σας έμεινα μόνο εγώ το μεγάλο πρόβλημα και άγκάθι για εσάς.

Το μόνο που καταφέρατε <Άγιοι>, είναι να με κάνετε να βγω στην παρανομία, και να όπλοφορώ ζωσμένος με τα άρματα τα δικά μου, που δεν απαιτείται άδεια άπό κανένα γι’ αυτά παρά μόνο άπό τον Θεό, και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Θεωρώ και πιστεύω ότι εσείς που πήρατε αυτή την απόφαση, είστε νενέκοι, εφιάλτες, οσφυοκάμπτες, σφογγοκωλάριοι και συνεργάτες των εχθρών του έθνους, και γι αυτό σταματώ να άσχολούμαι άλλο μαζί σας, διότι το θεωρώ ντροπή μου, ξεφτίλισμα, και μεγάλη προσβολή για μένα.

Ότι κακό κι’ αν μου συμβεί
δε σκύβω το κεφάλι
είναι περήφανη γενιά
αύτή που μ’έχει βγάλει…tilegrafima.gr