Η Εκκλησία στήνει κουμπαράδες για να απαλύνει τον πόνο

Loading...


Από σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στήνονται δύο μεγάλοι κουμπαράδες για τη συγκέντρωση χρημάτων σε δύο σημεία του : στην Πλατεία Ελευθερίας αλλά και στα Λιοντάρια.

Πολίτες που επιθυμούν να συμβάλλουν στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας θα μπορούν να προσφέρουν λίγα ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων σε άπορες οικογένειες.

Δραματική είναι η έκκληση της για τη συγκέντρωση τροφίμων που έχουν ανάγκη εκατοντάδες άπορες στο Ηράκλειο, καθώς λόγω της παρατεταμένης κρίσης μειώθηκαν οι κοινωνικές προσφορές πολιτών στο σημαντικό έργο που επιτελεί η «Διακονία της Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Τα τρόφιμα λιγοστεύουν, όχι όμως και οι ελπίδες για τη στήριξη εκατοντάδων άπορων οικογενειών στο Ηράκλειο που στηρίζονται από τη «Διακονία της Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Αυξήθηκαν οι οικογένειες που στηρίζονται

Από τις 500 οικογένειες το 2011, η Διακονία της Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στηρίζει σήμερα 2.024 οικογένειες και με τις ανάγκες ολοένα να αυξάνονται.

Τα κοινωνικά δράματα πολλά, με εθελοντές της διακονίας της Αγάπης να προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο εκατοντάδων ανθρώπων, προσφέροντας με αγάπη τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια και όχι μόνο.Άπορες οικογένειες που στερούνται ένα πιάτο φαγητό ακόμη και ένα ζεστό ρόφημα , ένα τσάι, τις κρύες αυτές μέρες.