Εγκαινιάστηκε ο νέος πολυχώρος στο Χαϊδάρι (ΦΩΤΟ)

Loading...


Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου για τα του νέου δραστηριοτήτων , της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μ.ε.Α. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Η Γέφυρα Ζωής ιδρύθηκε 3 Δεκεμβρίου του 2012 από άτομα που είτε έχουν Α.μ.ε.Α. στην οικογένειά τους “είτε είναι φίλα προσκείμενοι με περισσεύματα αγάπης για αυτούς τους καθημερινούς μικρούς μας ήρωες”. Ένας από τους πρώτους στόχους της Γέφυρας ήταν η εύρεση μιας στέγης για να φιλοξενηθούν αξιοπρεπώς παιδιά και έφηβοι με ειδικές ικανότητες.

Ο πολυχώρος που εγκαινιάστηκε στην Ιερά Οδού 310 & Κύπρου, στο Χαϊδάρι περιλαμβάνει χώρους εθελοντικών δράσεων και γραφείων 390τμ με σκοπό να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των παιδιών & έφηβων με αναπηρία.

Στη Γέφυρα Ζωής οργανώνονται, μεταξύ άλλων, εργαστήρια ειδικής αγωγής, εργοθεραπείας, ψυχοθεραπείας, ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής γονέων και παιδιών, θεατροθεραπείας καθώς και άλλες διαδραστικές ποικίλες ψυχαγωγικές δράσεις

 

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, συμπαραστατούμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, ενώ παρέστησαν ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εσωτερικών κος Παναγιώτης Κουρουμπλής μαζί με την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου.