«Ανοιγμα» Γ.Σγουρού στην Χρυσή Αυγή με ανέκδοτο «a la Βούλα Παπαχρήστου»

Loading...


Με ένα λογοπαίγνιο ακριβώς ιδίου περιεχομένου και νοήματος με αυτό που είχε αναρτήσει στο Twitter η Βούλα Παπαχρήστου και της κόστισε την συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα, από μία υπερευαίσθητη Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους σε εκδήλωση του ομίλου σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, απλά όλοι … γέλασαν!

Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Αττικής  είπε «Αν με ρωτούσε κανείς τι παράγεται εδώ στην Αττική θα του έλεγα ότι έχουμε πολλούς (λαθρο) μετανάστες, αλλά δυστυχώς αυτοί δεν ανεβαίνουν στα ράφια»!

Κάτι το απόλυτα ανάλογο με το το ευφυολόγημα που είχε αναρτήσει η Βούλα Παπαχρήστου στον λογαρισμό της στο twitter όπου έλεγε «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό» το οποίο δεν ήταν δικό της αλλά απλώς το είχε αναπαράγει.

Το θέμα δεν είναι απλό γιατί είναι σαφές ότι ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ο οποίος θα είναι ο εκλεκτός υποψήφιος της συγκυβέρνησης, στις εκλογές του Μαΐου, είναι σαφές ότι κάνει άνοιγμα στην «καθαρή» δεξιά των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, οι οποίοι ψηφοφόροι υπολογίζονται σε 15-20% του εκλογικού σώματος στην συγκεκριμένη Περιφέρεια!

Αλλά καλό θα ήταν να προσέχει τις εκφράσεις του, γιατί βάσει του  «αντιρατσιστικού» – ρατσιστικού για τους Έλληνες- νομοσχεδίου, που φέρνουν προς ψήφιση στην Βουλή τα κόμματα που θα τον στηρίξουν στην Περιφέρεια, ο Γιάννης Σγουρός θα αντιμετωπίσει σοβαρές ποινικές ευθύνες.

Φαντασθείτε όπως να το έλεγε αυτό ένας εκρπόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τι θα γινόταν. Αφού θα τον έβριζαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ επί μία εβδομάδα, στο τέλος θα δεχόταν και την επίσκεψη της αντιτρομοκρατικής με τα συνήθη «εγκληματικά» ευρήματα: Κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, USB και μία σφαίρα ενθύμιο του παππού του από τους Βαλκανικούς Πολέμους…Ετικέτες