Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα, όχι τα Θρησκευτικά και ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας

Loading...


Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα η δημοσκόπηση «τάσεις της MRB». Η συγκεκριμένη μέτρηση αποτελείται από την πανελλαδική σε 2.000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου (αξιολογότατο δείγμα) με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων (face to face) και καταγράφει τη σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας (χρόνος διεξαγωγής 2 έως 9 Δεκεμβρίου).
Στα τέσσερα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν οι ερωτηθέντες στις τάσεις Δεκεμβρίου 2016 της MRB, πρώτο έρχεται το ζήτημα της ανεργίας με ποσοστό 64,5%, ακολουθεί το φορολογικό σύστημα με 46,1%, έπεται η υγεία και η περίθαλψη με 34,2%, ενώ η έλλειψη οικονομικής ανάπτυξης συγκεντρώνει ποσοστό 31,6%.

Πουθενά οι πολίτες δεν απάντησαν πως στα σοβαρά προβλήματα ης χώρας είναι το μάθημα των Θρησκευτικών ή ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας ή ο γάμος των ομοφύλων ή η καύση τω νεκρών.

Δεν περιέλαβαν ούτε καν το μεταναστευτικό στα πρώτα..

Οπότε είναι κ΄τι παραπάνω από προφανές πως η μέθοδος του αποπροσανατολισμού από τα σοβαρά προβλήματα με άσφαιρα πυρά κατά της Εκκλησίας έχει γίνει βίωμα πλέον στους κυβερνώντες, μόνο που κάθε νοήμων πολίτης πλέον δεν πείθεται.

Ίσως μόνο χαϊδεύονται αυτιά των αριστερομπερδεμένων κομπλεξικών!