16χρονος ιερόσυλος στον Τύρναβο

Loading...


: Στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβου, έπεσε νωρίς χθες το πρωί ένας δεκαεξάχρονος ο οποίος την Τρίτη είχε διαρρήξει δύο εκκλησίες και 3 αυτοκίνητα στον Τύρναβο αποσπώντας χρήματα και μηχανήματα.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, δρώντας άμεσα και αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, συνέλαβαν σήμερα το πρωί τον 16χρονο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη είχε εισέλθει στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης από το παγκάρι της οποίας απέσπασε 700 € περίπου, στη συνέχεια μπήκε στην εκκλησία της Αγίας Λαύρας όπου επίσης διέρρηξε το παγκάρι παίρνοντας κάποια χρήματα, ενώ αμέσως μετά έσπασε ένα αυτοκίνητο από το οποίο απέσπασε ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα POS, αλλά και δύο άλλα αυτοκίνητα από τα οποία απέσπασε μικρό χρηματικό ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εντόπισαν σε κρύπτη το POS, ενώ όπως όλα δείχνουν τα χρήματα που έκλεψε ο ανήλικος ιερόσυλος έκαναν “φτερά”

Ο 16χρονος με τη σχηματισθείσα δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr