Ο Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας και ο βουλευτής Απ.Καραναστάσης στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο οποίος του ευχήθηκε για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Ο Σεβασμιώτατος είχε μία ευχάριστη και εποικοδομητική συνομιλία με τον κ. Περιφερειάρχη επί διαφόρων θεμάτων τοπικού και γενικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, τον κ.Νικόλαο επισκέφθηκε ο νέος βουλευτής Φθιώτιδος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Απόστολος Καραναστάσης και εζήτησε την ευχή του ενόψει της βουλευτικής του θητείας.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Καραναστάση για την εκλογή του ενώ στη συνομιλία που είχαν του έθεσε το πρόβλημα της παύσεως του διορισμού Εφημερίων και παρεκάλεσε να βοηθήσει στην επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος, που αντιμετωπίζουν οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εξάλλου δήλωσε πως η Ιερά Μητρόπολή μας είναι έτοιμη να συμπαρασταθεί στην πολιτεία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσεως που διανύει η πατρίδα μας.

Από την πλευρά του ο κ. Βουλευτής διαβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο για την αμέριστη συμπαράστασή του εις το πολύπλευρο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

bak.jpg
bak01.jpg
bak1.jpg
bak2.jpg
bak3.jpg


Ετικέτες