Θεία Λειτουργία κι ευχές του Θηβών Γεωργίου σε μικρούς μαθητές (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ο τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θηβών. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν οι και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Θήβας.

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στα παιδιά αναφέρθηκε στη γιορτή των Χριστουγέννων και το νόημά της που δεν είναι τα στολισμένα δέντρα και τα στολίδια, αλλά το μήνυμα που μας φέρνουν τα Χριστούγεννα είναι η μεγάλη αλήθεια ότι ο Χριστός έρχεται σε μας με ένα και μοναδικό σκοπό να μας δώσει τη δυνατότητα να σωθούμε· ο Χριστός έρχεται κοντά μας γιατί μας αγαπά.

Ο Σεβασμιώτατος είπε στα παιδιά να αγαπάνε τους άλλους ανθρώπους, όπως, τον εαυτό τους αφού προηγουμένως έχουν αγαπήσει το Θεό με όλη τους τη δύναμη.

Διαβάστε εδώ:  Μητροπολίτης Ρεθύμνης: Το Αρκάδι τελικά δεν είναι τόπος, αλλά τρόπος ζωής

Μετά την Θ.Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το σχολείο κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του διευθυντή και των δασκάλων, χάρηκε τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και με τους δασκάλους τους και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, καλή πρόοδο στους μαθητές, και στους δασκάλους καλή δύναμη στο έργο τους.

0812thivon-1 0812thivon-2 0812thivon-3