Συνεχίζεται η προσφορά των Κέντρων Αγάπης της Μητροπόλεως Φθιώτιδος

Loading...


Συνεχίζεται η προσφορά της Εκκλησίας μας μέσω των Ενοριακών Κέντρων Αγάπης με ανανεωμένη δύναμη προσφοράς των πιστών.

Στην πόλη της Λαμίας λειτουργούν 6 Κέντρα Αγάπης στις Ενορίες του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, του Αγίου Αθανασίου, της Αγίας Παρασκευής, της Αγίας Βαρβάρας, των Αγίων Αποστόλων και του Αγίου Νεκταρίου. Εκτός της Λαμίας Κέντρα Αγάπης λειτουργούν στις Ενορίες Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδος, Κοιμήσεως Θεοτόκου Καινουρίου και Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης.
Τα κέντρα λειτουργούν και προσφέρουν δωρεάν καθημερινά 500 μερίδες μεσημεριανό και βραδινό φαγητό σε απόρους, αστέγους και γενικότερα εμπεριστάτους αδελφούς μας. Τα κέντρα αυτά συντηρούνται από τα ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία και το φαγητό ετοιμάζεται από τις εθελόντριες κυριές.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν το καθημερινό φαγητό αλλά και όσες κυρίες επιθυμούν να συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, πρέπει να απευθυνθούν στον Εφημέριο της Ενορίας τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ευχαριστεί τους δωρητές, τους συγχαίρει για την προσφορά τους και τους παρακαλεί να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο σε προσφορά αγάπης. Επίσης ευχαριστεί και ευλογεί τις 130 εθελόντριες κυρίες χάριν των οποίων πραγματοποιείται η λειτουργία των Κέντρων Αγάπης και με την προσφορά της εργασίας τους ετοιμάζεται το καθημερινό φαγητό στους εμπεριστάτους αδελφούς μας.

1