Σύναξη νέων στην Μητρόπολη Άρτης (φωτο)

Loading...


Στην Σύναξη της Παρασκευής (13/12), οι νέοι είχαν την ευκαιρία και ευλογία να συνομιλήσουν με τον Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, ο οποίος παραβρέθηκε στη σύναξη επιθυμώντας να ανταλλάξει σκέψεις και να απαντήσει σε προβληματισμούς των νέων εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου. Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο Μέγα Μυστήριο της ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού και στη σημασία του για την εκπλήρωση του σχεδίου της σωτηρίας του ανθρώπου.

Οι νέοι μας με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν τα λόγια του Σεβασμιωτάτου και στη συνέχεια έθεσαν τα ερωτήματά τους πάνω στα οποία ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση.

alt
alt
alt

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος, δέχτηκε τις ευχές των νέων για την ονομαστική του εορτή, αντευχόμενος και προσκαλώντας τους στο επισκοπείο για το ανάλογο κέρασμα.

Επόμενη σύναξη έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7η απογευματινή, με ομιλητή τον π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων.