Στον Λαρίσης Ιγνάτιο ο απερχόμενος Διευθυντής των ΤΕΙ

Loading...


Με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης υποδέχθηκε ο , στο επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΤΕΙ Λαρίσης Πρύτανη κ.Παναγιώτη Γούλα.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης, ο Σεβασμιώατατος τον ευχαρίστησε για την έως τώρα αγαστή συνεργασία τους και την πραγματική βοήθεια του προς το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο πρόσωπο του κ.Γούλα, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης συναντούσαμε πάντοτε τον άριστο εκπαιδευτικό, τον καλό κι ευλογημένο αδελφό και συμπαραστάτη και τον πρόθυμο Διδάσκαλο με το άγρυπνο ενδιαφέρον προς τον κάθε φοιτητή και κυρίως προς τους ενδεείς και απόρους νέους που στηρίζονταν στην δική του πάντοτε αρωγή και βοήθεια.

Διαβάστε εδώ:  Επίσκεψη του Διοικητού 110ΠΜ στον Λαρίσης Ιγνάτιο (ΦΩΤΟ)

Από την πλευρά του ο κ.Πρύτανις ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Ιγνάτιο, για την καλή τους συνεργασία και τις κοινές προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα της προεδρίας του, τονίζοντας ότι αγαπά πολύ και σέβεται την Εκκλησία και προσωπικά τον Σεβασμιώτατο και το ιερατείο και εδήλωσε πως θα συνεχίσει να ευρίσκεται αρωγός στην Εκκλησία, τους νέους και το θεάρεστο έργο της.