Πλήθος κόσμου στον Εσπερινό του Τιμίου Σταυρού στο Χολαργό (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Πλήθος κόσμου για μία ακόμη χρονιά στον πανηγυρικό εσπερινό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρό στο Χολαργό. Χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Σαλώνων, κ. Αντωνίου, τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (13/9) ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού.

Για μία ακόμη χρονιά εκατοντάδες πιστών προσκύνησαν το Τίμιο Ξύλο και την εικόνα της Υψώσεως, ακολουθώντας μετά το πέρας του εσπερινού και την ιερή πομπή στα στενά της πόλης.

Τους εφημέριους του Ναού, π. Συμεών Καλοπαναγιώτη, π. Αρίσταρχο Γκρέκα, π. Βασίλειο Κοκολάκη και π. Χαράλαμπο Λάμπρου τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους δεκάδες ιερείς από γειτονικές και μη ενορίες, με τον Αρχιμανδρίτη και Προϊστάμενο του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Παύλου οδού Ψαρρών, π. Φιλόθεο Ορφανουδάκη, να κηρύττει το θείο λόγο.

Το Δήμο Παπάγου-Χολαργού εκπροσώπησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.tilegrafima.gr