ΠΑΤΡΑ: Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με λαμπρότητα και την συμμετοχή πλήθους Λαού ετελέσθη την Κυριακή το απόγευμα, 17.11.2019, στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου , στο πλαίσιο των «Πρωτοκλητείων 2019», χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, η Ακολουθία του , επί τη επανακομιδή της τιμίας Κάρας του αγίου Αποστόλου Ανδρέου, ποιηθείσα υπό του μακαριστού Ηλία Μπογδανοπούλου, Άρχοντος Υμνογράφου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης, στην Ιερά Ακολουθία έψαλαν, η γυναικεία βυζαντινή χορωδία «Πανύμνητος», υπό την διεύθυνση της κ. Αφροδίτης Χρυσανθακοπούλου και ο βυζαντινός χορός «Χόρευμα», της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτου κ. Κωνσταντίνου Σιάχου.

Διαβάστε εδώ:  Στην Τρίπολη για την εορτή του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου ο Μητροπολίτης Πατρών (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τις δύο χορωδίες, που απέδωσαν θαυμάσια τους ύμνους της ακολουθίας, που συνέταξε ο αοίδιμος Ηλίας Μπογδανόπουλος και προσέφερε ως ευλογία στους χοράρχες από μια εικόνα και σε όλα τα μέλη από ένα βιβλίο με το μαρτύριο του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr