Ολοκληρώθηκαν τα κτισίματα του νέου Ι.Ν. του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών (φωτο)

Loading...


του π. Ιωάννης Δημητρόπουλος

Με τη Χάρη του Θεού και την αρωγή του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, ολοκληρώθηκαν σχεδόν τα κτισίματα του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών των Πατρών.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο με την ευλογία και τις προσευχές του οποίου φτάσαμε μέχρι εδώ σε μια εποχή τόσο δύσκολη. Ευχαριστούμε επίσης μέσα από την καρδιά μας όλους τους μέχρι τώρα ευσεβείς δωρητές και συνδρομητές οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν το μεγάλο αυτό έργο από το υστέρημά τους.

alt

Πραγματικά χωρίς τη βοήθεια όλων αυτών των αξιοθαύμαστων ανθρώπων, το έργο εκ των πραγμάτων λόγω της καταστάσεως που βιώνουμε θα είχε σταματήσει προ πολλού.

Βεβαίως χρωστούμε αρκετά χρήματα, αλλά ελπίζουμε ότι ο Άγιος δεν θα μας αφήσει και θα στείλει προθύμους ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν και πάλι για την αποπεράτωση του Ναού του.

Στην συγκεκριμένη φάση των κτισιμάτων του Ναού, είχαμε σημαντικές προσφορές και χορηγίες δομικών υλικών από τις εταιρίες ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και ΤΙΤΑΝ Α.Ε. οι οποίες έχουν σταθεί από την αρχή πολύτιμα στο πλευρό μας.

Ευχαριστούμε άπαντες από καρδίας.

alt

Όλοι οι προσφέροντες συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κτήτορες του Ναού μας και τα ονόματά τους όπως η τάξις της Εκκλησίας μας θέλει, θα μνημονεύονται ακαταπαύστως σε όλες τις Θείες Λειτουργίες και τις Ιερές Ακολουθίες.

Ευχόμεθα ο Άγιος Θεός διά πρεσβειών του Αγίου Αντωνίου να χαρίζει σε όλους κάθε ευλογία και με το καλό να μας αξιώσει να εορτάσουμε ευλογημένα και πανευφρόσυνα Χριστούγεννα!

Εκ μέρους

του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου & της Ερανικής Επιτροπής

π. Ιωάννης Δημητρόπουλος