Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς τιμά τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο

Loading...


Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο θα τιμήσει την Κυριακή 17/2 ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς, για την καταλυτική συμβολή του στην ίδρυση και εξέλιξή του, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών ιστορίας του. Στην ίδια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο Πν. Κέντρο του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, θα τιμηθεί και Ομότιμη Καθηγήτρια Ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μερόπη Σπυροπούλου, για το επιστημονικό, ακαδημαϊκό και κοινωνικό της έργο.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με προβολή παρουσίασης με θέμα «1993 – 2013: Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς, ιστορία 20 ετών».

Θα ακολουθήσει εισαγωγική ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Παναγιώτη Χαρατζόπουλου, με θέμα «1993 – 2013:Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς, 20 χρόνια πορείας με επιστημονικό λόγο και ελληνορθόδοξη αυτοσυνειδησία». Για τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο θα μιλήσει ο κ. Ηλίας Λιαμής, Θεολόγος – Μουσικός, Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, Παραγωγός του Ρ/Σ «Πειραϊκή Εκκλησία».

Για την κ. Μερόπη Σπυροπούλου θα μιλήσει ο κ. Ιωάννης Φακίτσας, Γναθοπροσωπικός χειρουργός, πρ. Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς.

Τους τιμωμένους θα προσφωνήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος θα επιδώσει και τις αναμνηστικές πλακέτες, εκ μέρους του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την χορωδία του Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, υπό την δ/νση του κ. Πρόδρομου Δασιγένη.