Ο Σπάρτης Ευστάθιος με στέλεχος του Υπ. Εσωτερικών στις Κατασκηνώσεις Ταϋγέτης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος μαζί με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτο Φιλιππάκο επισκέφθηκαν εκ νέου τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας στην Ταϋγέτη.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει: «Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Φιλιππάκος ερχόμενος σε επαφή με χορηγούς κατάφερε να εξασφαλίσει μεγάλη ποσότητα κρέατος που καλύπτει και τις τέσσερις φετινές περιόδους καθώς και αθλητικό και φαρμακευτικό υλικό. Επίσης χθες πρόσφερε στις Κατασκηνώσεις δύο Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και δύο εκτυπωτές.

Αφού γευμάτισαν όλοι μαζί στην τραπεζαρία, η αρχηγός της α΄ κατασκηνωτικής περιόδου των κοριτσιών πρεσβυτέρα κ. Αμαλία Κρυπωτού μίλησε για το τεράστιο έργο του σεπτού Ποιμενάρχη μας στην Ταϋγέτη καθώς και για τα πνευματικά οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Φιλιππάκο για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εύρυθμη λειτουργία των φετινών Κατασκηνώσεων, ενώ του προσφέρθηκε εκ μέρους των παιδιών ένα αναμνηστικό δώρο.

Διαβάστε εδώ:  Ο Μητροπολίτης Πατρών στις κατασκηνώσεις του π. Γερβασίου (ΦΩΤΟ)

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης στα παιδιά, ενώ ευχαρίστησε – για μία ακόμα φορά – τον κ. Φιλιππάκο για την παρουσία του, την πολύτιμη βοήθειά του καθώς και για τη νέα προσφορά του.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών να μιλάει στα παιδιά υποσχόμενος συνέχεια στη βοήθειά του. Στη συνέχεια μοίρασε δώρα σε παιδιά και στελέχη προσφορά της εταιρείας Folie Follie».

Φωτογραφίες: Γιώργος Βαμβαλής