Ο Μητροπολίτης Πατρών ευλόγησε την 15η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας (ΦΩΤΟ)

Loading...


ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ Ο

Την Παρασκευή 2.9.2016, στην πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της 15ης με αγιασμό που ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

  Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Γεωργίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κ. Αθανασία (Σία) Αναγνωστοπούλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γρηγόριος Αλεξόπουλος, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας κ. Χρίστος Νικολάου, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθανάσιος Καρπής, Βουλευτές και Εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων.
Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχήθηκε σε όλους καλή ευόδωση των σκοπών της 15ης Αγροτικής Έκθεσης, ενώ συνεχάρη τον Δήμαρχο Ερυμάνθου κ. Αθανάσιο Καρπή και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, που είχαν την ευθύνη της οργανώσεως της Εκθέσεως, ως και τους συνδιοργανωτάς.
Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν ο Αναπληρωτής Υπουργός Γεωργίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κ. Αθανασία (Σία) Αναγνωστοπούλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθανάσιος Καρπής.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.
Μετά την τελετή των Εγκαινίων ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε όλα τα περίπτερα της Εκθέσεως, ενώ συνομίλησε με τους εκατοντάδες επισκέπτες από την Πάτρα και την γύρω περιοχή που επεσκέφθησαν την Έκθεση.

(Οι φωτογραφίες παρεχωρήθησαν ευγενώς από τον φωτογράφο κ. Ιωάννη Πεφάνη).