Ο Φθιώτιδος Νικόλαος με φοιτητές του ΤΕΙ Στερεάς στο Γηροκομείο Στυλίδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ποιμαντική επίσκεψη στο Γηροκομείο της «Στέγη Γερόντων – Ίδρυμα Πετρή» στη Στυλίδα πραγματοποίησε ο την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, το πρωί.

Ο Ποιμενάρχης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους και τους αρμόδιους καθηγητές των τμημάτων Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς, οι οποίοι επισκέπτονται το Γηροκομείο στα πλαίσια των μαθημάτων τους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι φοιτητές του τμήματος Νοσηλευτικής με τους επιβλέποντες καθηγητές τους επισκέπτονται 2 φορές την εβδομάδα όλους τους τρόφιμους του Ιδρύματος, ενώ οι φοιτητές του τμήματος Φυσικοθεραπείας με τους αρμόδιους καθηγητές τους σε καθημερινή βάση βρίσκονται στο Γηροκομείο και επικεντρώνονται σε ομάδες τροφίμων που χρειάζονται βοήθεια κυρίως λόγω διαφόρων μυοσκελετικών θεμάτων (χρονίων και μη) πάντοτε υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους, ο οποίος και συντονίζει τις ομάδες ανάλογα με τα προβλήματα και τη σοβαρότητά τους.

Διαβάστε εδώ:  Φθιώτιδος Νικόλαος: Αποκεφαλίζουν τα χωριά και τις ενορίες μας με την αδιοριστία των Ιερέων (ΦΩΤΟ)

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας για τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στο Γηροκομείο, ενώ οι καθηγητές με τους φοιτητές συνεχάρησαν τον Ποιμενάρχη, τον διευθυντή του Ιδρύματος Πανοσ. Αρχιμ. π. Μάξιμο Νικολόπουλο και το προσωπικό, για την άψογη λειτουργία του Ιδρύματος.

img_0002_58 img_0009_45 img_0015_48