Μητρόπολη Κερκύρας: Επιτυχής η εθελοντική αιμοδοσία – Το μήνυμα του Μητροπολίτη (ΦΩΤΟ)

Loading...


Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου πόλεως εθελοντική , από την .

Η συμμετοχή των συνανθρώπων μας ήταν μεγάλη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά οτι στην κοινωνία μας υπάρχει το αίσθημα της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς προς τον πάσχοντα αδελφό μας. Στο Πνευματικό Κέντρο βρέθηκε και ο , ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τοπικής τους Εκκλησίας, όσο και το Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ακόμη ο υπογράμμισε ότι αυτή την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως η Εκκλησία μας υπενθυμίζει σε κάθε Χριστιανό, ότι ο Κύριός μας με τη Σταυρική Του θυσία έδωσε το αίμα Του και τη σωτηρία σε όλο τον κόσμο. Έτσι και εμείς καλούμαστε να δώσουμε λίγο αίμα για τους αδελφούς μας που το έχουν τόσο ανάγκη, ιδιαίτερα στο νησί μας, κατέληξε ο κ. Νεκτάριος.

Διαβάστε εδώ:  Κερκύρας Νεκτάριος: "Ο Τίμιος Σταυρός είναι σημείο αναφοράς για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς" (ΦΩΤΟ)

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι τα τελευταία 12 χρόνια έχουν αιμοδοτήσει 477 αδελφοί μας, δίδοντας 290 φιάλες σε ασθενείς και το υπόλοιπο της τράπεζας αίματος της τοπικής μας Εκκλησίας ανέρχεται στις 187 φιάλες.