Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών κατά των πειραμάτων επί των εμβρύων

Loading...


Μετά την ανάγνωση της Εγκυκλίου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής που διαβάσθηκε στους Ιερούς Ναούς της Φθιώτιδος άρχισε η συλλογή υπογραφών με εντυπωσιακή συμμετοχή του λαού και κυρίως της νεολαίας.

Για τον συντονισμό της προσπαθείας αυτής ο Σεβασμιώτατος εκάλεσε σε ενημερωτική σύσκεψη τους προϊσταμένους  των Ενοριών της πόλεως Λαμίας την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για να μπορέσουν να υπογράψουν και εκείνοι που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Επειδή το θέμα των πειραμάτων επί των εμβρύων και των εκτρώσεων είναι σοβαρότατο και προσβάλει και ανατρέπει την περί ζωής πίστη της Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος ομίλησε σε τοπικά μέσα ενημερώσεως και εκάλεσε τον ευσεβή λαό σε επαγρύπνηση για την προάσπιση των βασικών δομών της εν Χριστώ ζωής, όπως είναι η προστασία των ανθρώπινων εμβρύων.

Την προσεχή Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου θα αναγνωσθεί σε όλα τα χωριά της Μητροπόλεως,  στα οποία την συλλογή των υπογραφών έχουν αναλάβει οι Εφημέριοι με ειδικές οδηγίες.

Η Ιερά Μητρόπολίς μας θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της (www.imfth.gr) την σχετική παραπομπή (www.oneofus.eu/el), ώστε να διευκολύνει όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ακολουθώντας τις οδηγίες και υπογράφοντας.