Λαμπρός ο εορτασμός στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου (ΦΩΤΟ)

Loading...


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος συλλειτούργησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο, ο οποίος και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο στο .

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης. Εν συνεχεία προέστη στην τέλεση της πάνδημης και λαμπρής Λιτανείας της Αγίας Εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Επί της εξέδρας του Λιμένος πραγματοποιήθηκε ειδική Δέηση κατά την διάρκεια της οποίας απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος. Η μεγάλη Λιτανευτική πομπή αφού διήλθε την παραλιακή οδό μέσα από τα γραφικά στενά της Παροικίας (Πάρου) έφθασε στον Ενοριακό Ναό των Ταξιαρχών (όπου και τελέσθηκε Δέηση) και δια της πλατείας Μαντούς Μαυρογένους κατέληξε στο Προσκύνημα της Παναγίας μας.

Εκεί εψάλη η ακροτελεύτια Δέηση μετά το πέρας της οποίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους παρευρεθέντες επισήμους και τον πιστό λαό και ευχήθηκε η Παναγία μας να είναι για τον καθένα ξεχωριστά και για όλο το Έθνος μας η Σκέπη, η Βοηθός και η Προστασία.

 

DSCN7071.JPG
DSCN7090.JPG
DSCN7098.JPG
DSCN7104.JPG
DSCN7171.JPG
DSCN7175.JPG
DSCN7187.JPG
DSCN7194.JPG
DSCN7212.JPG
DSCN7256.JPG
DSCN7294.JPG