Λαγκαδά Ιωάννης: «Ο Κύριος μας καλεί να τον ακολουθήσουμε» (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου Χρυσαυγής, Ιερούργησε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα μνήμης και τιμής της Συνάξεως της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης, της Αγίας Θέκλης της Μεγαλομάρτυρος και του Οσίου Σιλουανού του Αθωνίτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης, στην Κυριακάτικη ομιλία του, προς το παριστάμενο πολυπληθές Εκκλησίασμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, αναφέρθηκε εκτενώς στην σημερινή Ευαγγελική Περικοπή, αναλύοντας τα νοήματα αυτής και υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων ότι, είναι πολλή σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ο Ιησούς Χριστός στην ζωή μας φέρνει την Ευλογία με ένα τρόπο που Εκείνος επιλέγει και που εμείς δεν το γνωρίζουμε αλλά όμως μπορούμε να την απολαμβάνουμε όταν έχουμε εμπιστοσύνη στα λεγόμενα Του και πιστεύουμε στον Λόγο Του.

Διαβάστε εδώ:  Λαγκαδά Ιωάννης: "Η Εκκλησία δεν έχει κανένα εχθρό" (ΦΩΤΟ)

Ο Κύριος μέσα από μία απλή σκηνή και ένα στιγμιότυπο ανθρωπιάς μας μεταφέρει τα Μηνύματα του Ουρανού και μας διδάσκει πως όταν έχουμε Πίστη στον Λόγο Του και εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει κανένα πράγμα που να είναι αδύνατο και μη πραγματοποιήσιμο.

Στην ζωή μας όλοι κάποιον ακολουθούμε και κάποιο παράδειγμα μιμούμεθα. Ο Κύριος μας δίδει την αφορμή να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να δώσουμε προτεραιότητες στην ζωή μας. Μας καλεί να Τον ακολουθήσουμε. Το ερώτημα είναι αν εμείς θα αφήσουμε τα δίχτυα και αυτά που μας κρατούν δεμένους σε λογικές περίπλοκες και θα Τον εμπιστευτούμε αληθινά.

Δείτε φωτογραφίες της Μητροπόλεως εδώ