Καστορίας Σεραφείμ: «Δεν χρειαζόμαστε σωτήρες, για εμάς σωτήρας είναι μόνο ο Χριστός»

Loading...


Αγιασμός Θεμελίωσης του νέου Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας και  Μνημόσυνο του Μητροπολίτου Σμύρνης Βασιλείου 

Το Μνημόσυνο του Μητροπολίτου Σμύρνης Βασιλείου, ο οποίος καταγόταν από τη Βασιλειάδα Καστοριάς, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, χθές Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Βασιλειάδα.
Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στον Μεγάλο αυτό Ιεράρχη της Εκκλησίας μας μιλώντας για την προσφορά του και τη βιωτή του. Επίσης ο Σεβασμιώτατος αναφέρομενος στην κρίση την οποία διέρχεται η πατρίδα μας σημείωσε χαρακτηριστικά «δεν χρειαζόμαστε σωτήρες, για εμάς σωτήρας είναι μόνο ο Χριστός».

Αγιασμός Θεμελίωσης του νέου Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας

1Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου τον Αγιασμό Θεμελίωσης του νέου Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ, .
Παρόντες στην Ακολουθία του Αγιασμού όλοι πολιτικοί φορείς αλλά και τοπικοί οικονομικοί και κοινωνικοί παράγοντες για το νέο εγχείρημα του Συνδέσμου Γουνοποιών.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών κ. Ηρακλής Καλλισθένης, ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την παρουσία του ενώ ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή ευόδωση του έργου και καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια που ωφελεί του πολίτες της περιοχής μας.