Ιερά Παράκληση για τις Πανελλήνιες από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνάς της για τα παιδιά μας και συμμεριζόμενη τους κόπους αυτών και των γονέων τους κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, άρχισε να πραγματοποιεί κατά τόπους ιερές Παρακλήσεις προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού αυτών.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 8:00΄μ.μ., ετελέσθη η πρώτη ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου.

Κατά τη διάρκεια της ιεράς Παρακλήσεως ετέθη σε προσκύνηση απότμημα του ιερού λειψάνου της χειρός του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, προστάτου της νεολαίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Διαβάστε εδώ:  Πανελλήνιες 2017: Οδηγίες για τα ειδικά μαθήματα

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα παιδιά για την ανταπόκρισή τους στο πατρικό κάλεσμά του. Απευθύνθηκε προς αυτά με λόγια καρδιάς, λόγια παραινετικά, προκειμένου να καταβάλουν την μέγιστη προσπάθειά τους, ώστε οι κόποι τους να αποφέρουν καρπούς. Τέλος, συμβούλευσε τους γονείς ιδιαίτερα αυτή την περίοδο να στηρίξουν ακόμη περισσότερο τα παιδιά τους και να είναι νηφάλιοι και ψύχραιμοι».