Η συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής στον Ι. Ν. του Αγ. Αλεξάνδρου Π. Φαλήρου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Ναό αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου η που διοργάνωσε η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής «Ο άγιος Ανδρέας» της Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης.

Τον βυζαντινό Χορό διηύθυνε ο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και καθηγητής της Σχολής κ. Αντώνιος Παπαδόπουλος, ενώ την τετράφωνη Χορωδία «Musica Sacra» (Ιερά Μουσική) διηύθυνε ο καθηγητής Ευρωπαικής Μουσικής της Σχολής κ. Χρήστος Παρασκευόπουλος.
Στη Συναυλία, που πραγματοποιήθηκε εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, παρευρέθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέα Σμύρνης κ. Συμεών, πολλοί κληρικοί, καθώς και πλήθος πιστών.
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη εισαγωγική ομιλία ο Διευθυντής, καθηγητής της Σχολής και Πρωτοψάλτης κ. Δημήτριος Βερύκιος, με θέμα «Δεύτε πιστοί άσμασιν Χριστόν υπαντήσωμεν», ενώ τους ύμνους προλόγισε ο κ. Ηλίας Ζαχαριάδης, επίσης καθηγητής της Σχολής.
Κλείνοντας την εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους καθηγητές της Σχολής, καθώς και όλα τα Μέλη των δύο Χορωδιών και ευχήθηκε σε όλους ευλογημένα Χριστούγεννα.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????tilegrafima.gr