Ι.Μ. Χαλκίδος: Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος λειτούργησε στην ενορία της Μακρυκάπας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ι.Μ. Χαλκίδος: Το πρωί της Τρίτης 30 Μαΐου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, στα πλαίσια της καθιερωμένης επικοινωνίας του με την μαθητική Κοινότητα, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Μακρυκάπας Ψαχνών, με συλλειτουργούς τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και τον Πρωτοπρεσβ. Κωνσταντίνο Καμαριώτη, μετά από αίτημα των Διευθυντών, των Εκπαιδευτικών και των Συλλόγων Γονεών των μαθητών των Σχολείων.

Όπως μας ενημερώνει η Ι.Μ. Χαλκίδος: «Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σεβασμιώτατος εξηγούσε τα τελούμενα, τα μέρη της Λειτουργίας και τη σημασία της χρήσης των Ιερών Σκευών.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Χαλκίδος: Πανηγυρικός εσπερινός για την γιορτή του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου (ΦΩΤΟ)

Μετά την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την προσοχή, συνεχάρη ιδιαιτέρως την Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακρυκάπας κ. Αγγελική Μάγκου, τον Διευθυντή του Δημοτικού κ. Λεωνίδα Σούλτο και όλους τους διδάσκοντες των Σχολείων, τον Εφημέριο της Ενορίας π. Κωνσταντίνο και ιδιαιτέρως τους μαθητές και τις μαθήτριες, οι οποίοι, με πολλή προσήλωση συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία».