“Η ηλεκτρονική προπαγάνδα στοχεύει στη διάλυση της ενότητας της Εκκλησίας”

Loading...


Στο Παρίσι λειτούργησε ο , στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου του Πρωτομάρτυρος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Ξενιτέλη και τον Διάκονο π. Anton Gelyasov.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Γαλλίας: “Στο κήρυγμά του ο Επίσκοπος Μελιτηνής αναφέρθηκε στην πλεονεξία των ανθρώπων στηριζόμενος στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας: «η λεγεώνα των δαιμόνων είχε κατακυριεύσει ολόκληρη την πόλη των Γαδαρηνών, όχι μόνον τον δαιμονισμένο που θεράπευσε ο Ιησούς. Η πλεονεξία και το πάθος για κέρδος και χρήματα τύφλωσε πνευματικά όλους τους κατοίκους και βιάστηκαν να εκδιώξουν τον Χριστό ώστε να μην επέλθει περαιτέρω οικονομική ζημιά στα ταμεία τους. Σκότος απλώθηκε μέσα τους και σκέπασε τα όμματα της ψυχής τους. Αυτή η τακτική του διαβόλου είναι διαχρονική και πάντοτε επιτυχημένη. Να αγρυπνούμε λοιπόν και να αποφεύγουμε τις πονηρές του παγίδες. Να μην απατόμαστε από τα επιφανειακά και να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.

Διαβάστε εδώ:  Διορθόδοξο συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου

Ο διάβολος για να μας ρίξει στα δίκτυα του χρησιμοποιεί μέσα όπως η ραθυμία, ο φόβος, η ανασφάλεια, ενώ στη σύγχρονη εποχή εφαρμόζει ακόμα και παραπληροφόρηση και προπαγάνδα. Ειδικά η ηλεκτρονική προπαγάνδα είναι ένα νέο όπλο του σατανά που στοχεύει στη διάλυση της ενότητας της . Αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοιες διαβολικές μεθόδους θα ανταμειφθούν απλόχερα από τον κύριό τους, αφού αιωνίως θα βρίσκονται στις αγκάλες του διαβόλου και θα απολαμβάνουν αυτό για το οποίο εργάστηκαν στη ζωή τους. Αυτός που κοπιάζει για το καλό και είναι καλοπροαίρετος απολαμβάνει τους αντίστοιχους καρπού από τον Θεό, αυτός που εργάζεται πονηρά και δόλια, για πάντα θα πέφτει θύμα του σατανά και θα χαθεί στο σκοτάδι».

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr