Η 1η Αρχιερατική Θ. Λειτουργία του Περιστερίου Κλήμεντος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο χθες, 21 Απριλίου 2019 ετέλεσε την πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Με τον Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Κλήμη συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος. Στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ.κ. Βασίλειος.

Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό όπου με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης ευχήθηκαν στον νέο Ποιμενάρχη μας.

Στην συνέχεια από τις 11:00π.μ. έως τις 13:30μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Κλήμης εδέχθη τις εγκάρδιες ευχές του κλήρου, των εκκλησιαστικών συμβούλων, των κατηχητικών ομάδων, των συνεργατών των Ιερών Ναών καθώς και εκατοντάδων ευλαβών χριστιανών στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Κλήμη επισκέφθηκαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και του ευχήθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ.κ. Κύριλλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων κ.κ. Κωνσταντίνος».tilegrafima.gr