Εκδηλώσεις για τη δολοφονία του Ι.Καποδίστρια στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Εκδηλώσεις μνήμης για τα 185 χρόνια από την πραγματοποιηθήκαν στο .

Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του , κατά την Θεία Λειτουργία συμμετείχε η χορωδία του Αγίου Γεωργίου Καρύτση Αθηνών.

Κατόπιν ακολούθησε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, επιμνημόσυνη δέηση. Ακολούθησαν απόδοση τιμών και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια με τη συμμετοχή της μπάντας του πολεμικού ναυτικού και της μπάντας του Δήμου Ναυπλιέων.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Α.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δημαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης, ο δήμαρχος Ερμιονίδος Δ.Σφυρής,ο εκπρόσωπος του Δήμαρχου Αίγινας δημ. σύμβουλος Γιώργος Τσατήρης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χ.Γραμματικόπουλος, η Πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών & Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» Μαίρη Ζηλεμένου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρυματος «Ι. Καποδιστριας» Κώστας Χελιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχου Ναυπλιέων Κώστας Κολόκας, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου Χ.Νταβάκος, η περιφερειακή σύμβουλος Ε.Παναγιωτοπούλου, εκπρόσωπος από την πρεσβεία της Ρωσίας, η πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή κα.

0210kap.jpg
0210kap1.jpg
0210kap2.jpg
0210kap3.jpg
0210kap4.jpg
0210kap5.jpg


tilegrafima.gr