Εγκύκλιο σημείωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος προς τους Ιερείς της

Loading...


Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος: Εγκύκλιο σημείωμα απέστειλε η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδως προς τους Ιερείς της με σκοπό να τους ενημερώσει για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που αφορούν τη δραστηριότητα και την κοινωνική δράση της.

Σε αυτό αναλύονται τρία ζητήματα και συγκεκριμένα:

«Κατασκηνωτικό διήμερο διά ιερείς, διακόνους, πρεσβυτέρες και διακόνισσες.

Η Ιερά Μητρόπολή μας διοργανώνει για ιερείς, διακόνους, πρεσβυτέρες και διακόνισσες την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου εορτή του Αγίου Θεοκτίστου και Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου κατασκηνωτικό διήμερο στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο Τρίκορφο Δωρίδος. Ώρα προσέλευσης 5:00 μ.μ. την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Ώρα αναχώρησης Δευτέρα μετά το μεσημβρινό γεύμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στον Ιεροκήρυκα και Υπεύθυνο Νεότητος και κατασκηνώσεων Αρχιμ. Αυγουστίνο Σύρρο. Τηλέφωνο 26340 44282 και 6973736424 καθημερινά από 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. και το απόγευμα από 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ. εκτός Σαββατοκύριακου.

Απαραίτητα μαζί σας σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες προσώπου.

Διαβάστε εδώ:  Τα Ησυχαστήρια του Τρικόρφου Φωκίδος επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (ΦΩΤΟ)

Αιμοδοσία κληρικών και λαϊκών της Ιεράς Μητροπόλεως μας

Η Ιερά Μητρόπολή μας διοργανώνει το Σάββατο 26 Αυγούστου και ώρα 9:30 π.μ. – 2:00 μ.μ. εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του Πνευματικού και Ιεραποστολικού Κέντρου Νεότητος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καστρακίου Δωρίδος. Καλούνται οι κληρικοί μας μετά των συζύγων, τέκνων και των ενοριτών τους ηλικίας 18 – 60 ετών να προσέλθουν στην αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας δείχνοντας έτσι την έμπρακτη αγάπη στον άρρωστο συνάνθρωπό μας.

Κατασκηνωτική περίοδος για έγγαμα ζευγάρια, νέους και νέες

Να ανακοινώσετε στους ενορίτες σας ότι στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρο-πόλεώς μας στο Τρίκορφο Δωρίδος λειτουργούν:

α) από 17 έως 20 Αυγούστου κατασκηνωτική περίοδος για έγγαμα ζευγάρια ηλικίας έως 50 ετών,

β) από 21 έως 27 Αυγούστου κατασκηνωτική περίοδος για νέους και νέες ηλικίας 18 – 40 ετών.

Όσοι εκ των ενοριτών σας θέλουν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 26340 44282 καθημερινά από 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. και το απόγευμα από 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ. εκτός Σαββατοκύριακου».