Ευχές στους επιτυχόντες των Πανελληνίων από τον μητροπολίτη Καλύμνου

Loading...


Συγχαρητήρια επιστολή στα παιδιά που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ απηύθυνε ο μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, αναφέροντας τα εξής:

«Αγαπητοί μου νέες και νέοι,
Η δική σας χαρά είναι και δική μου χαρά, που από σήμερα έχετε καταλάβει μία θέση στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.
Η επιτυχία σας αυτή δικαιώνει πλήρως τους κόπους σας, που για 12 χρόνια προσκολλημένοι στο θρανίο και στο βιβλίο, αγωνισθήκατε τον αγώνα τον καλό, τον αγώνα τον ωραίο, τον αγώνα τον ευγενή.
Αυτή η προσπάθειά σας πλέον στέφθηκε με την επιτυχία σας και μας δίδει την χαρά να σας ευχηθούμε ευόδωση των υψηλών οραματισμών σας και όπως από την θέση των ανωτάτων ιδρυμάτων σπουδάσετε την επιστήμη, η οποία σας πληρεί και θα σας καταξιώσει, ώστε αύριο να γίνεται χρηστοί πολίτες της πατρίδας μας.

Και πάλιν σας εύχομαι θερμά συγχαρητήρια σε εσάς, τους προσφιλείς γονείς και κηδεμόνες σας, αλλά και στους πνευματικούς σας γονείς, διδασκάλους και καθηγητές, που με την δική τους άοκνη προσπάθεια, φροντίδα και επιστημονική κατάρτιση, φθάσατε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Συγχαίρω καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί για την επιτυχία σας αυτή».