Δημητριάδος Ιγνάτιος: Η Δικαιοσύνη να παραμείνει ελπίδα και απαντοχή του λαού μας (φωτο)

Loading...


Επίσημη έναρξη του νέου Δικαστικού έτους

Ξεκίνησε χθες και επισήμως το νέο Δικαστικό έτος, με την ακολουθία του Αγιασμού που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου.

Στην τελετή παρέστησαν η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου κ. Αγορίτσα Καράντζιου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Αναστάσιος Βολιώτης, η Βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και πλήθος Δικαστικών Λειτουργών και Νομικών.

Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε «η Δικαιοσύνη να παραμείνει προπύργιο του τόπου μας και ελπίδα και απαντοχή του λαού μας. Εύχομαι κανένας πτωχός να μην αδικηθεί και όλοι οι Δικαστικοί Λειτουργοί να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του λαού μας, στο μέτρο που σας αναλογεί. Σας θεωρώ σημαντικό παράγοντα ενότητας και συνοχής του λαού μας, πυλώνα της Δημοκρατίας. Κρατήστε ψηλά τη Δικαιοσύνη στον τόπο μας…»

1

Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Αναστάσιος Βολιώτης επεσήμανε ότι οι Δικαστικοί Λειτουργοί «δεν έχουμε τη σημαία κανενός κόμματος, παρά μόνο τη σημαία της συνείδησής μας, η οποία μας υποδεικνύει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και, με τη βοήθεια του Θεού, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα»

1