Διανομή Δεμάτων τροφίμων από Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Loading...


Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε, από τον Τομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητροπόλεώς Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου‏, στο χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι,

η διανομή χιλίων τετρακοσίων (1.400) δεμάτων, συνολικής ποσότητας τριάντα (30) τόνων τροφίμων, με τέσσερις (4) τόνους κρέατος, σε αδελφούς μας που έχουν μεγάλη ανάγκη τις χριστουγεννιάτικες αυτές ημέρες. Επίσης, διανεμήθηκαν από την Παγκοινιά Παιδικού Γεύματος της Ι. Μητρόπολής μας εκατό (100) δέματα αγάπης με τρόφιμα, σε παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού, που συμμετέχουν στα παιδικά συσσίτια.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την ευαρέσκειά της σε όσους συνετέλεσαν στη συλλογή και διανομή των δεμάτων, ιδιαιτέρως δε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΟΠΕΚΕΠΕ), στους Κληρικούς και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριών, αλλά και σε όλους τους επωνύμους και ανωνύμους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έκφρασαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ευαισθησία τους προς τον εμπερίστατο αδελφό μας, ευχόμενη να διέλθουμε τις εορτές των Χριστουγέννων, καθώς και το νέο έτος 2014 με υγεία, αγάπη, ειρήνη, αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή.

alt