Ανακατασκευή χώρων αθλοπαιδιών στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Στις 26 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, το Εκκλησιαστικό Σχολείο γιόρτασε τη μνήμη του Αγίου Στυλιανού, προστάτου των παίδων και της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του Σχολείου: «Μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος και Πρόεδρος της Σχολικής μας Εφορείας κ. Νικόλαος, τελέσθηκαν, παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου, τα εγκαίνια των ριζικά ανακατασκευασμένων χώρων αθλοπαιδιών (γήπεδα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης) του Σχολείου και της αντιπλημμυρικής θωράκισης της βόρειας και δυτικής πλευράς του σχολικού κτιρίου.

Το έργο σχεδιάσθηκε και χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οφείλονται θερμές ευχαριστίες, εκ μέρους ολόκληρης της σχολικής κοινότητας του Εκκλησιαστικού Λυκείου και Γυμνασίου Λαμίας, στον Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Φθιώτιδας κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, ο οποίος, ποικιλοτρόπως και επί σειράν ετών, βρίσκεται, χωρίς τυμπανοκρουσίες, δίπλα στο Εκκλησιαστικό Σχολείο. Θερμές ευχαριστίες, επίσης, οφείλονται στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, στους Μηχανικούς της Περιφέρειας, οι οποίοι επέβλεψαν το έργο, καθώς και στην Τεχνική Εταιρεία «Καλτσάς Τεχνική Α.Ε.», η οποία εργάσθηκε με παραδειγματική επιμέλεια για την κατασκευή του.

Ευχόμαστε, οι Προστάτες Άγιοι της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Σχολείου μας, Άγιοι Νεκτάριος, Στυλιανός και Αικατερίνη, να χαρίζουν πάντοτε υγεία, δύναμη και ευλογία σε όλους τους συντελεστές του έργου!».tilegrafima.gr