Άμεση έρευνα ξεκίνησε η Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Loading...


Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών στις καταγγελίες που αφορούν ρασοφόρο.

Φέιγ βολάν, το οποίο πετάχτηκε σε δρόμους της πόλης έκανε λόγο ότι «οι γονείς θα πρέπει να προστατεύουν τα παιδιά τους γιατί νεαρός «ρασοφόρος» κυκλοφορεί μεταξύ Σαραγίων και Μεγάλου Κεφαλοβρύσου και προβάλει πορνογραφικό υλικό σε ανήλικα παιδιά».

Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών έλαβε γνώση της ύπαρξης των σοβαροτάτων καταγγελιών που φέρουν να εμπλέκεται σε αυτές νεαρός «ρασοφόρος» της περιοχής των Τρικάλων και άμεσα ξεκίνησε την έρευνα για να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι καταγγελίες. Ζήτησε παράλληλα τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και δη του Τμήματος της Ασφάλειας.
Με ανακοίνωσή της πάντως χθες διευκρίνισε τα εξής:
«Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών έλαβε γνώσιν της ύπαρξης σοβαροτάτων καταγγελιών που φέρουν να εμπλέκεται σε αυτές νεαρός «ρασοφόρος» της περιοχής των Τρικάλων. Από την Ιερά Μητρόπολη έχει ήδη ξεκινήσει σχετική προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το βάσιμο των καταγγελιών καθώς και εάν ο εν λόγω νεαρός «ρασοφόρος» έχει οποιαδήποτε σχέση με την Ιερά Μητρόπολη. Επίσης έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Ασφάλειας Τρικάλων.
Εάν διαπιστωθεί η παραμικρή ανάμιξη προσώπου έχοντος σχέση με την Ιερά Μητρόπολη ή ανήκοντος εις αυτήν θα επακολουθήσουν οι προβλεπόμενες εκ των Ιερών Κανόνων και της κειμένης νομοθεσίας συνέπειες.
Η Ιερά Μητρόπολη θα ήθελε να επισημάνει την ανάγκη αντιμετώπισης του όλου ζητήματος με κάθε δυνατή σοβαρότητα καθώς οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά απεχθείς και αφορούν παιδιά, αλλά και ταυτόχρονα όμως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να είναι συκοφαντικές και να αποβλέπουν σε άλλους σκοπούς εκβιασμού ή αντεκδίκησης.».tilegrafima.gr