Αγιασμός στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τον Αγιασμό στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών ετέλεσε την Τρίτη 19.9.2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Πατρών, στον Αγιασμό παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Δημακόπουλος, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Κόττορος και οι Καθηγητές, οι Μαθητές και Γονείς των παιδιών.

Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του ανεφέρθη στη θαυμάσια εργασία η οποία γίνεται στο Εκκλησιαστικό Λύκειο και μίλησε για την κατά κόσμον γνώση και την κατά Θεόν σοφία.

Διαβάστε εδώ:  Αγιασμός στον Εκκλησιαστικό Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών (ΦΩΤΟ)

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος επήνεσε και συνεχάρη τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Ιωάννη Κόττορο, τον Διευθυντή της Εστίας Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Γερβάσιο Παρακεντέ, ως και όλους τους εργαζομένους στο Σχολείο και στην Εστία για την με ζήλο διακονία τους στο χώρο της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης.

Με θερμά λόγια μίλησε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Κόττορος, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος και ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Δημακόπουλος.