Αγιασμός Ενάρξεως Δικαστικού Έτους στην Χαλκίδα

Loading...


: Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Κακουργημάτων των Δικαστηρίων της Χαλκίδος ο καθιερωμένος Αγιασμός με την αφορμή της Ενάρξεως του νέου Δικαστικού Έτους.

Τον αγιασμό ετέλεσαν ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος Πανοσ Αρχιμ.Συμεών Ηλιοδρομίτης με τον Οικονόμο Ιωάννη Φαφούτη Εφημέριο Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος στην συνέχεια μετά του πέρας του αγιασμού ο π. Συμεών ευχήθηκε καλή και ευλογημένη αρχή για το νέο δικαστικό έτος σε όλους τους παρευρισκόμενους όπως και καλωσορίζοντας τους νέους δικαστικούς λειτουργούς που ήλθαν στην πόλη της Χαλκίδος.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δημήτριος Γκίκας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους Δικαστικούς Υπαλλήλους και Δικηγόρους προκειμένου να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα με την συνεργασία όλων στην συνέχεια εκ μέρους των Δικαστικών Υπαλλήλων ευχήθηκε και η Πρόεδρος κ. Παναγιώτα Κατσαρή καθώς και ο πρόεδρος των Εφετών κ. Παπαγεωργίου.tilegrafima.gr