40νθήμερο Μνημόσυνο του πρ. Περιστερίου κυρού Χρυσοστόμου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη τελέστηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 το 40νθήμερο του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Περιστερίου κυρού Χρυσοστόμου στον καθεδρικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα της .

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Στον όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Στο αρχιερατικό συλλειτουργο προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανος και συλλειτουργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολιτες Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Άρτης κ. Καλλίνικος,Ιλίου Αθηναγόρας και ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης. Συμπροσευχόμενοι από του Ιερού Βήματος παρέστησαν οι Σεβασμιώτατος Μητροπολίτες πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος και Κηφισίας κ. Κύριλλος.

Διαβάστε εδώ:  Τρισάγιο του Περιστερίου Κλήμεντος στον μακαριστό Μητροπολίτη Χρυσόστομο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος κήρυξε τον θείο λόγο και ομίλησε περί της προσωπικότητος του μακαριστού γέροντος Ιεράρχου.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας και του Ιερού Μνημοσύνου η Ιερά Μητρόπολις παρέθεσε το καθιερωμένο κέρασμα στην αίθουσα του Ιερού Ναού».tilegrafima.gr