3000 ευρώ στα παιδιά από τη Μητρόπολη Φθιώτιδος (φωτο)

Loading...


Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η Σύναξη της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα ιστορικό Ιερό Ναό Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερούργησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος, παρέστησαν δε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Στάικος, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Ηλιόπουλος, ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης Βασίλειος Μπέλλος, ο Διοικητής της 695 ΑΒΠ Αντισυνταγματάρχης Ζήσης Μούκας και πλήθος πιστών.
Περί το τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε αρτοκλασία και στη συνέχεια το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο δεξιώθηκε τον Σεβασμιώτατο, τους επισήμους και όλους τους εορταστάς στο ενοριακό Πνευματικό Κέντρο.

Αμέσως μετά το πρωινό, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε σύναξη ομαδαρχών και ομαδαρχισσών των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεώς . 

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους  τους νέους και νέες που προσέφεραν εθελοντική υπηρεσία καθ’ όλο το διάστημα της κατασκηνωτικής περιόδου και ετόνισε, ότι χάρις στην αγάπη τους και την προσφορά τους προς τα παιδιά μας επέτυχε η κατασκηνωτική περίοδος, η οποία φιλοξένησε δωρεάν 500 περίπου παιδιά της Φθιώτιδος. Ως δείγμα ευχαριστιών και αγάπης ο Ποιμενάρχης προσέφερε σε όλους χρηματικά δώρα ύψους 3.000 Ευρώ.

1

1